Monday 16 March 2015

Pink en Floyd

Here our kittens are already 6 months old, in the spring sunshine asleep in the lounge chair outside, they are grateful photograph objects.

Beiden zijn begin mei 'behandeld' ofwel gecastreerd en gesteriliseerd. Zij waren er allebei weer snel genezen na een dagje rust en spelen weer gezellig samen. Zij zijn veel in de achtertuin te vinden, spinnetjes, vliegen, bijen, kikkertjes en padjes en ook de visjes in de vijver zijn niet meer veilig.
Vandaag (16 juli 2015) werd het eerste echte mini vogeltje gevangen door Pink. Deze werd dus om de beurt de hele huiskamer door geslingerd en de veertjes lagen overal ... zielug, maar goed dat het vogeltje snel dood was.







SureFlap Microchip Kattenluik
Kattenluik op batterijen met microchip; het kattenluik registreert het chipnummer van uw kat (max. 32 katten) als elektronische sleutel, alleen onze katten krijgen toegang. Op deze manier krijgen de katten toegang tot het huis, maar ongenodigde gasten niet. Dit luik werkt perfect, de katten kunnen naar buiten als zij dat willen, ook 's nachts. Het was gemakkelijk te installeren en je hebt er verder bijna geen omkijken meer aan. Soms even schoonmaken met een doekje en per 6 maanden 4 nieuwe AA batterijen erin (knipperend rood ledje).


Ook hebben we een Catmate drinkfontijn voor de katten. Een klein en vooral stil pompje en koolfilter zorgt voor vers stromend water.
Het maximale stroomverbruik is 2 Watt, bij ons staat de pompcapaciteit op ongeveer de helft. De katten drinken graag buiten uit de vijver of een regenplas, maar hier drinken ze allebei ook graag uit.



No comments:

Post a Comment