Friday 12 September 2014

Hearing Aid

De WIDEX DREAM kan meer geluiden verwerken dan andere hoortoestellen. Dat betekent dat u meer details hoort van de wereld om u heen, zo natuurgetrouw mogelijk. Zelfs in een rumoerige omgeving als een feest, een sportwedstrijd of in de bioscoop. Na verscheidene toestellen te hebben geprobeerd ben ik uitgekomen op dit toestel in zilver/zwart. Het is een zeer krachtig maar toch heel slank hoortoestel, gevoed door een kleine 312 batterij.

De DREAM biedt een uitstekende geluidskwaliteit tegen een gunstige prijs, de hoogfrequente geluiden zijn in alle luistersituaties hoorbaar. Het hoortoestel werkt goed tijdens een tweegesprek of bij telefoneren en heeft 2 programma's. Het eerste programma heb ik zonder enige filters laten programmeren. Compatibel met de DEX-apparatuur.


De UNI-DEX is een apparaatje om hands-free te bellen met uw mobiele telefoon of iPod. Het apparaatje streamt het geluid naar uw hoortoestellen van elk toestel met een mini-jack uitgang. U kunt de UNI-DEX tot 40 uur onafgebroken gebruiken en het opladen duurt slechts een uur!
Voordelen:
Hands-free – werkt als een headset
Betrouwbaar – robuuste verbinding
Zuinig – werkt tot wel 40 uur
Gebruiksvriendelijk – ‘plug and play’
Biedt de mogelijkheid om de hoortoestelmicrofoon tijdelijk uit te schakelen. Prijs: €140 - flyer



No comments:

Post a Comment